Nieuws

Renée van der Heijden
Opendag 17 maart 2023

Flyer opendag

Gepubliceerd in 'De Evenaar'

Bjorn Danen
Kerstleeswedstrijd

​In de kerstvakantie houden wij een kerstleeswedstrijd om het leesplezier in de vakantie ook niet te verliezen! Want ook dan is het goed om te blijven lezen!

 

Wat is de bedoeling? De kinderen lezen in de vakantie een boek op een originele leesplek. Hiervan mag een foto gemaakt worden en deze mag opgestuurd worden naar Meneer Bjorn via SchOuderCom. De foto's zullen worden uitgeprint en worden opgehangen als een collage in de school. Denk daarbij dus eventueel zelf aan de AVG-richtlijnen.

 

De Kinderraad zal samen met juf Anouchka de origineelste foto uitkiezen voor de onder- midden- en bovenbouw. De winnaars zullen natuurlijk een leuke prijs ontvangen!

 

Dus ben creatief, zoek een leuke leesplek en stuur de foto uiterlijk de laatste zondag van de kerstvakantie door! Wij hopen veel leuke foto's te ontvangen.

Gepubliceerd in 'De Evenaar'

Renée van der Heijden
Nog 2 dagen om te stemmen voor een ANWB verkeersplein!

Over 2 dagen sluit de stemronde voor het ANWB verkeersplein voor onze school.

Heeft u nog niet gestemd, dan is dit nog uw kans om op onze school te stemmen!

U kunt via deze link uw stem uitbrengen!

www.anwb.nl/verkeerspleinen

 

verkeersplein

Gepubliceerd in 'De Evenaar'

Renée van der Heijden
Sociale veiligheid

Elke school meet jaarlijks in de bovenbouw de tevredenheid van leerlingen. Zij ervaren het geboden onderwijs en de veiligheid en kunnen beoordelen hoe we het samen doen als school. 

Onze groep 6-7-8 leerlingen hebben de sociale veiligheid op De Evenaar enorm positief beoordeeld. Wij gloeien van trots en willen dit graag met u delen.

Onderstaande resultaten zijn openbaar en worden aangeleverd bij de inspectie. Fantastisch! afbeelding 1 sociale veiligheidafbeelding 2 sociale veiligheid

 

 

Gepubliceerd in 'De Evenaar'

Renée van der Heijden
Vooraankondiging: Ouderavond "Kinderen online" 31 maart 19.00u

 

Kom ook naar onze ouderavond "Kinderen online"

 

Ouders van onze school ontvangen donderdag een individueel Schoudercom bericht hierover en kunnen zich via dat bericht inschrijven.

Ouderavond kinderen online

Gepubliceerd in 'De Evenaar'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren