Onze visie: Je eigen weg. Klaar voor de toekomst.

 

De toekomst wacht. De toekomst lacht.

Maar: ook vandaag telt. Want vandaag leg je de basis voor morgen. De vraag is alleen: hoe vind en hoe ervaar je als kind het pad naar jouw toekomst?

Als Daltonschool De Evenaar vinden we het belangrijk dat kinderen, van ver of dichtbij, hun pad zelf ontdekken. Ieder in een eigen tempo. Wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik naar toe?

Die weg mag je zelf vinden, maar hoef je nooit alleen af te leggen. Wij willen er zijn. Voor alle kinderen. Iedere dag. Wij willen hen zien, ondersteunen, prikkelen en enthousiasmeren.

We zijn een Daltonschool. Vol overtuiging.

Kinderen, ouders, verzorgers, leerkrachten en school. Wij willen samengroeien om samen te groeien. We zijn een eenheid, waar respect voor elkaar voorop staat. Waar iedereen zich thuis voelt. En waar iedereen samenwerkt.

Hier beleef of ervaar je plezier in het leren en het leven. Want de toekomst lacht, maar ook vandaag moet al lachen. Alleen dan, zo is ons idee, kun je bovengemiddeld presteren. Want ja, ook dat willen we: presteren. We willen dat iedereen er hier alles uithaalt wat hij of zij in zich heeft.

Onze leerkrachten dagen daartoe niet alleen de kinderen uit om op pad te gaan, maar ook zichzelf en ook elkaar. We willen uitstekend onderwijs bieden, zijn nieuwsgierig en willen zelf ook blijven onderzoeken en ontdekken.

We willen vooruit. Met de school. Met de kinderen. Op naar de toekomst.

Dalton logo

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren