Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Even-Aardigheden 12

Je eigen weg; klaar voor de toekomst!

Daltonschool De Evenaar

☎️ 0412-691166

💻 info.dbsdeevenaar@saamscholen.nl

Even-Aardigheden 12

16 maart 2023

Inhoud
  • Agenda
  • Inloopochtend
  • Daltonstars
  • Parkeerregels
  • Muzelinck Cursusaanbod
  • SNS Oss City Run
Agenda 📆

vr   17 mrt     Open dag

ma 27 mrt     Daltonstars

wo 29 mrt     Daltonstars

do 30 mrt      Even-Aardigheden 13

Inloopochtend

Benieuwd hoe een lesdag in onze groepen er uitziet en wat de kinderen allemaal leren? Op donderdag 23 maart vanaf 8.20 tot 8.45 uur zijn de deuren van onze klassen open. Belangstellenden kunnen daar even binnen kijken, zodat je een indruk krijgt van het Daltononderwijs in de praktijk.  

Daltonstars

Op 27, 29 en 31 maart staan de Daltonstars weer op de agenda. Ouders/ verzorgers zijn van harte welkom om naar het optreden van hun zoon of dochter te komen kijken. Jullie kunnen boven plaatsnemen, op het balkon. Het maken van beeldmateriaal (foto's/ filmpjes) is NIET toegestaan. 

 

Hieronder het overzicht van de optredens:

 

maandag 27 maart om 13.30 uur

Groepen: 1B  3B  4A  5A  7/8  en KDV

 

woensdag 29 maart om 11.30 uur

Groepen: 1A  2A  4B  6B  en 7

 

vrijdag 31 maart om 11.30 uur

Groepen: 1C  2B  3A  5B  6A  en 8

Parkeerregels

Het komt regelmatig voor dat auto's parkeren vlak voor de school bij de gele doorgetrokken streep. Dit is niet toegestaan. Langs een gele doorgetrokken streep mogen bestuurders hun voertuigen niet laten stilstaan.

 

invalindenAls je een handicap hebt of slecht ter been bent, heb je in Nederland recht op een invalidenparkeerkaart. Met zo’n kaart kun je parkeren op een invalidenparkeerplaats. Dit zijn vaak plekken die dicht bij de bestemming liggen, zodat mensen met een handicap niet al te ver hoeven te lopen en wat meer ruimte hebben bij het in- en uitstappen.

 

Wij verzoeken iedereen die de invalidenparkeerplaats bij onze school niet nodig heeft en daarvoor ook geen invalidenparkeerkaart heeft, deze plek vrij te laten voor de ouders die dat wel hebben. Helaas komt het regelmatig voor dat er auto's staan die daar niet horen. 

 

Graag aandacht voor deze bekende regels voor de veiligheid van onze kinderen!
SNS Oss City Run

SNS Oss City Run

HOU JIJ OOK VAN SPORTEN? DE SNS OSS CITY RUN KOMT ER WEER AAN!

Op zondag 16 april wordt de SNS Oss City Run weer georganiseerd. Wij hebben een echte Kidsrun voor alle kinderen die van sporten houden.

Je loopt in het centrum van Oss dwars door 4 gebouwen in het centrum. Dit jaar zijn dat een overdekte winkelstraat, de kunstfabriek, de winkel van HT Running en door middelbare school het Titus Brandsmalyceum.

Het rondje door het centrum is 1km. Je hebt nog genoeg tijd om met papa, mama en de andere kinderen te trainen.

Kinderen tussen de 4 en 8 jaar starten op zondag 16 april om 12.30 en kinderen tussen de 9 en 12 jaar om 12.45.

Na het rennen krijgen alle kinderen een mooie medaille.

 

Bij de City Run verkopen ze ook een heel mooi shirt. En die is er ook in kindermaten. Dit shirt kun je bestellen bij je inschrijving.

Schrijf je vóór maandag 10 april in om je naam op je startnummer te hebben en nog gebruik te maken het gunstige inschrijftarief. Inschrijven kan via www.runlimited.nl/inschrijven