Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Even-Aardigheden 11

Je eigen weg; klaar voor de toekomst!

Daltonschool De Evenaar

☎️ 0412-691166

💻 info.dbsdeevenaar@saamscholen.nl

Even-Aardigheden 11

24 februari

Inhoud
  • Agenda
  • Steunpunt over passend onderwijs
  • Carnaval in Oss
  • Europa kinder Hulp
Agenda

vr  25 febr   Carnavalsviering

ma 28 febr  Start voorjaarsvakantie

ma 07 mrt   Start kunstweken

do 17 mrt    Even-Aardigheden 12

vr 18 mrt     Opendag

 

 

 

Fijne vakantie!

vlag

Een drukke periode wordt morgen weer afgesloten. We kijken terug op zeer prettige rapportgesprekken en zien uit naar een periode na de vakantie zonder coronamaatregelen op school.

Morgen gaan we een gezellig carnavalsfeest vieren in de klassen en we sluiten de dag af met lekkere pannenkoeken. Daarna start de welverdiende vakantie met hopelijk voor iedereen veel plezier en ontspanning.

 

FIJNE VAKANTIE !!!!!!!!!!!!! en tot maandag 7 maart.

 

 

Steunpunt over passend onderwijs: wat vindt u belangrijk?

swvIn onze regio wordt een onafhankelijk ouder- en jeugdsteunpunt opgericht. Vanaf deze zomer kunt u bij dit steunpunt terecht voor begrijpelijke informatie over passend onderwijs, het aanbod in de regio en de rechten en plichten van ouders en de school. De komende jaren wordt het steunpunt doorontwikkeld om ouders te steunen in hun zoektocht naar passend onderwijs en eventuele knelpunten te signaleren.

Om het steunpunt zo goed mogelijk in te richten, wordt onderzocht wat de behoeften, wensen en ideeën zijn van ouders en leerlingen. Ook uw stem is daarin belangrijk! Reageren kan tot en met 14 maart via deze vragenlijst. Wilt u actief meedenken over de ontwikkeling van het steunpunt? Dan kunt u hier uw contactgegevens achterlaten.

De oprichting van het steunpunt ligt in handen van de samenwerkingsverbanden voor primair en voortgezet onderwijs uit deze regio (SWV PO 30 06 en SWV VO 30 06). Zij werken hiervoor samen met onderwijsprofessionals, ouders, leerlingen en partners zoals jeugdhulp. Meer informatie vindt u hier: https://www.swvpo3006.nl/steunpunten/ouder-jeugd-steunpunt/

Carnaval in Oss

Zaterdag 26 februari vanaf 14.00 uur wordt in het centrum van Oss een 'VOSSENJACHT' georganiseerd door SCVO.

Voor alle andere activiteiten voor kinderen tijdens carnaval, raadpleeg de website SCVO.

scvo

Europa Kinder Hulp

Europa Kinderhulp is een vrijwilligersoragnisatie die erin gelooft dat kinderen met een stabiele basis - liefde, aandacht en regelmaat - de wereld een stukje mooier kunnen maken. Willen jullie weten hoe zij dat doen en hoe je kan helpen? Lees dan verder in bijgesloten link.