Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Even-Aardigheden 10

Inline image

EVEN-AARDIGHEDEN 10

 

Inhoud

  • Evenaarnieuws
    • Oproep kennismaking met onze school
    • Inschrijven voor schooljaar 2021-2022
    • SAAM*&vatting
    • Digitale ouderbijeenkomst 2 februari voor alle ouders

 

Evenaarnieuws

 

Oproep kennismaking met onze school

Graag ontvangen we nieuwe ouders in onze school om hen kennis te laten maken met ons en de wijze waarop wij ons onderwijs inrichten. Kennen jullie mensen in je omgeving waarvan een kind nu ongeveer 3 jaar is, laat hen dan weten dat zij contact met ons op kunnen nemen. Wij maken graag telefonisch of online een afspraak om hen te woord te staan. Zodra het weer mogelijk is, zullen we hen ook uitnodigen voor een rondleiding, maar daar hoeven ze niet op te wachten om alvast in contact te komen. Geef het door!

 

Inschrijven voor schooljaar 2021-2022

Kinderen die in schooljaar 2021-2022 naar school toe mogen, dus 4 jaar worden voor 1 augustus 2022, mogen NU inschrijven. Ouders van broertjes/zusjes van kinderen die al op de Evenaar zitten, kunnen het inschrijfformulier invullen en tezamen met een kopie legitimatiebewijs van het kind, inleveren op school. Al voor deze zomer mogen de kinderen die voor kerst gaan starten, kennis komen maken met de klas en de juf. Wat een speciaal moment!

 

SAAM*&Vatting

In de bijlage vind je de SAAM*&Vatting van het tweede half jaar van 2020. Hierin kunnen jullie de ontwikkelingen van het afgelopen half jaar lezen. Wij zijn enorm trots op hetgeen we hebben bereikt in het roerige jaar 2020.

 

Digitale ouderbijeenkomst 2 februari voor alle ouders

Aanstaande dinsdag, 2 februari, van 19:30 tot 20:30 organiseert school een digitale ouderbijeenkomst in samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin. Vorige week heb je in de nieuwsbrief gelezen dat wij als school opzoek zijn naar een manier waarop we tegemoet kunnen komen aan de vragen van ouders rondom thuisonderwijs.
In de bijeenkomst a.s. dinsdag willen we ouders inspireren en kennis delen over problemen die het thuisonderwijs met zich mee kan brengen. Iedereen is van harte welkom! Je hoeft je niet aan te melden voor deze avond.
Klik dinsdag 2 februari om 19:30 op de onderstaande link:
 
 
We raden aan om voor de bijeenkomst een korte handleiding door te nemen (zie bijlage).