Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Even-Aardigheden 4

Inline image

EVEN-AARDIGHEDEN 4

 

Inhoud

  • Agenda
  • Evenaarnieuws
    • Maatregelen Covid-19
    • Afscheid juf Trude
    • Vertrek juf Maaike
    • Gevonden voorwerpen 
  • Nieuws van de MR
    • Vergadering 14 oktober

Agenda

Week 34         19 - 23 oktober  Herfstvakantie

Donderdag      5 november       Even-Aardigheden 5


Evenaarnieuws

 

Maatregelen Covid-19

De landelijke maatregelen rondom Covid-19 zijn aangescherpt. Voor het primair onderwijs zijn er geen wijzigingen. De maatregelen zoals eerder gecommuniceerd, blijven daarom onveranderd. Heel fijn om te zien dat iedereen deze maatregelen opvolgt. 

 

 

Afscheid Trude

Na een lange ziekteperiode gaat juf Trude difinitef afscheid nemen van De Evenaar. Vrijdag 30 oktober zal officieel haar laatste dag zijn. In verband met de coronaregels, zullen we op een later tijdstip afscheid nemen met het team, op een manier die goed bij Trude past.

We wensen Trude alle geluk en danken haar voor heel veel fijne jaren.

 

Afscheid collega | Kaart maken afscheid collega, Pensioen citaten, Teksten

 

 

Vertrek juf Maaike

Een vervelend bericht deze week voor de kinderen uit groep 1-2. Juf Maaike heeft aangegeven niet langer leraar te kunnen zijn op De Evenaar. We zullen haar per direct moeten missen. Wel komt zij nog afscheid nemen van de kinderen in haar groep.

Er zal spoedig een nieuwe sollicitatieprocedure worden opgestart. Tot die tijd zal er een vervanger voor de groep staan.

 

 

Gevonden voorwerpen

In de hoek 'gevonden voorwerpen' hangen al geruime tijd enkele vestjes en broekjes. 
Ook zijn er gymschoentjes die niet gemist lijken te worden. Mocht je iets missen, kom dan snel even kijken want na 1 november worden deze spullen opgeruimd.

gv1gv2

 


Nieuws uit de MR

 

Vergadering 14 oktober

Gisteren hebben wij weer een MR-vergadering gehad. Deze vergadering heeft online via Teams plaatsgevonden. We hebben het gehad over het tijdspad van de begroting en het schoolplan voor komend schooljaar. Ook hebben we het gehad over de overgang van de OV naar een OR. Daarnaast hebben we een aantal zaken besproken over richtlijnen rondom Covid-19.

De informatie van de MR (https://www.daltonschooldeevenaar.nl/p/mr) zal na de vakantie weer helemaal up-to-date zijn. Je kunt daar onder andere de reglementen, vergaderdata en notulen van de onze vergaderingen vinden.

Wij willen als MR graag praten over zaken die belangrijk gevonden worden, ook door jullie als ouders. Dus heb je ideeën of andere zaken die besproken dienen te worden laat het ons dan weten via SchOuderCom. Via deze weg is het makkelijk om contact met ons te zoeken. Natuurlijk mag je ons ook altijd aanspreken op het schoolplein.


 

Namens het hele team, voor iedereen alvast een fijne vakantie en tot 26 oktober. 🍄🍁🕷

 

NoordhoffBAO on Twitter: "Wij wensen de regio zuid een hele fijne  herfstvakantie toe! #herfst #vakantie… "