Blog van groep 2-3

Jennie van Laarhoven
Evenaardag 9 mei 2018!

Op woensdag 9 mei hebben we een fantastische sprookjesdag gehad op Daltonschool de Evenaar. De zon scheen en de kinderen waren blij! 

 

Zo was er voor ieder wat wils; er waren sportieve activiteiten en creatieve activiteiten. O.a. knutselen van een zwaard of kroon, uitrazen op de stormbaan, pictionary met aladdin en rapunzel, klein duimpje race, smincken, hoepeldans, kus de kikker en nog veel meer. 

 

We zijn ook nog heel erg verwend, want we kregen peperkoek om een snoephuisje van te maken, lekker drinken en ook nog een ijsje ter verkoeling.

Bedankt aan alle sponsoren, OV en hulpouders!   

 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 2-3D'

Fleur van den Berg
Evenaarsdag
Vandaag zijn bij ons op school echte sprookjes tot leven gekomen! De kinderen hebben veel plezier gehad met een echt kasteel, kroontjes en zwaarden knutselen, een klein duimpje race, huizen maken en omblazen, en nog veel meer spelletjes! Ook waren er een echte Rapunzel en Alladin op bezoek. Allemaal super georganiseerd door ouders, bedankt!!!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 1-2C'

Fleur van den Berg
Waterspelletjes
Met dit warme weer is er niks lekkerder dan met water te spelen. Gistermiddag hebben we met zijn alle gekliederd en in de zon gelegen!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 1-2B'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...