Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Even-Aardigheden 12

Je eigen weg; klaar voor de toekomst!

Daltonschool De Evenaar

☎️ 0412-691166

💻 info.dbsdeevenaar@saamscholen.nl

Even-Aardigheden 12

17 maart 2022

Inhoud
  • Agenda
  • Instroomgroep
  • Coronamaatregelen
  • Evenaardag 2022
  • Informatieavond 'Kinderen online'
  • GGD Hart van Brabant
Agenda
vr 18 maart Opendag
vr 25 maart Eind kunstweken
ma 28 maart Inloopochtend
do 31 maart Even-Aardigheden 13
Instroomgroep

Maandag 21 maart start onze nieuwe instroomgroep. Alle kinderen die net 4 jaar zijn of dit binnenkort worden, starten in deze nieuwe groep. Er is hard gewerkt om alles hiervoor in orde te maken en het nieuwe lokaal ziet er prachtig uit. Vanmiddag is de kennismakingsmiddag voor deze nieuwe kinderen, zodat zij weten waar ze binnenkort naartoe mogen en wie hun juffen zijn.

Juf Marieke en juf Mirjam gaan starten in deze groep. Na de mei-vakantie gaat juf Marieke weer naar groep 2a en zal juf Ine weer terugkeren op De Evenaar en samen met juf Mirjam de allerkleinsten al veel gaan leren.

Wij wensen alle kinderen en juffen alvast heel veel plezier op onze school!

i1 i2 i3

Coronamaatregelen

Op 15 maart zijn opnieuw versoepelingen aangekondigd met betrekking tot de coronamaatregelen door het kabinet.

Wij wachten het advies van de PO Raad en de MR af om te bepalen of er op De Evenaar nog aanpassingen nodig zijn in de huidige maatregelen. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij dit met jullie communiceren.

 

Evenaardag 2022

Het ziet er naar uit dat we eindelijk na twee corona-jaren zomaar dit jaar weer op schoolreis gaan!! Wat hebben we daar naar uitgekeken. We zijn al druk bezig met de voorbereiding. De Evenaardag is voor de groepen 1 t/m 6 op donderdag 2 juni. De groepen 7 en 8 gaan op donderdag 9 juni, omdat De Efteling niet beschikbaar is op 2 juni. Verdere info volgt tzt. 

Informatieavond 'Kinderen online'

De 2e thema ouderavond van dit schooljaar gaat over kinderen en sociale media. Op deze avond komt Klaartje Schüngel van SocialmediaIMPACT ons meer vertellen over wat er online allemaal te doen is voor kinderen en welke afspraken je hier over kunt maken. Jullie hebben hier vorige week een bericht over ontvangen in SchouderCom. Via dat bericht kun je jezelf inschrijven voor deze informatieavond.

In de bijlage alvast wat meer informatie. 

kinderen online