Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Even-Aardigheden 20

Inline image

EVEN-AARDIGHEDEN 20

 

Inhoud

  • Agenda
  • Evenaar nieuws
    • Afscheid juf Vera en juf Mietsie
    • Hello, Goodbye
      • Vera Tonino
      • Mariëlle van Elk
      • Marieke van den Akker
      • Maaike Mud
      • Jasmin Dietrich
    • Rapportmappen
    • SAAM&vatting
    • Jaarroster 2020-2021
  • Nieuws van buiten
    • Typetuin
    • Vakantiebieb-app

Agenda

 

Donderdag     02 juli         Online rapport-gesprekken

Maandag        06 juli         Afscheid groep 8
Dinsdag          07 juli         Kennismaking nieuwe groepen
Donderdag     09 juli         Laatste schooldag
Vrijdag            10 juli         VAKANTIE!!!!!!

 


Evenaar Nieuws

 

Afscheid Vera en Mietsie

Gisteren namen we afscheid van Vera en Mietsie. Het is een enorme feestdag geworden waar iedereen een leuke workshop heeft kunnen doen. Er is enthousiast muziek gemaakt, geknutseld en gedanst. Vera en Mietsie hebben enorm genoten!  Gelukkig zijn ze nog niet helemaal weg. Deze en volgende week kunnen we allemaal nog heel even genieten van hen in ons midden.
Om Mietsie en Annette altijd te blijven herinneren, is de buitenkeuken omgedoopt tot Annette's aanrecht & Mietsie's modderhoek. Voor Vera heeft het schoolplein nu de officiële naam "Vera Tonino Plein' gekregen. 

We gaan hen dus nooit meer vergeten en wensen ze alvast een hele fijne gezonde toekomst!

veraa

 

 

Hello Goodbye 

 

Beste ouders/verzorgers en natuurlijk lieve kinderen van de Evenaar

 

Na tien jaar met heel veel plezier op deze school gewerkt te hebben, ga ik de Evenaar verlaten en ga ik een nieuwe uitdaging aan in het speciaal onderwijs. Dat is een idee waar ik al een tijdje mee rond liep, uiteindelijk heb ik dit schooljaar de knoop doorgehakt. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe baan, maar dat wil niet zeggen dat ik blij ben om weg te gaan van jullie allemaal. Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn, nietwaar?
Ik kijk met een warm gevoel terug op de afgelopen jaren, waarin ik allemaal prachtige kinderen en betrokken ouders heb leren kennen en waar ik als juf heel veel geleerd heb. Daarom wil ik iedereen via deze weg hartelijk danken voor alle mooie ervaringen. Ik ga het missen hier! 

 

Heel veel liefs, Mariëlle 

 

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

 

Beste ouders / verzorgers,

 

Het gaat er nu echt van komen, de dag van mijn afscheid komt dichter en dichterbij. Nog één week en één studiedag en dan zit het erop. 11 Jaar heb ik mogen werken op Daltonschool In Balans/ De Evenaar en wat een ongelooflijk fijne tijd heb ik hier met de kinderen, mijn  collega's en met jullie gehad. De jaren zijn voorbij gevlogen.

Niet iedereen zal elk contact als prettig hebben ervaren. Soms kijken we als ouders en school vanuit een andere blik naar het kindbelang, maar gelukkig  zijn we er altijd weer goed uit gekomen. Want wat was en is: samen staan we voor de fijnste tijd en beste mogelijkheid voor elk kind. Onze uitgangspunten zijn gelijk, de uitvoering soms nèt even anders. Wederzijds begrip is dan erg belangrijk.

 

Gisteren hebben de kinderen, collega's, Mietsie en ik een fantastisch feest gehad. Iedereen liep met een grote glimlach vrolijk in de school. Zó fijn om al die blije gezichten te zien terwijl ze bezig zijn met creatieve of sportieve activiteiten! 

 

Via deze weg wil ik iedereen héél hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, het vertrouwen in de school, ons team en in mij. 

Ik ga andere dingen doen in veel vrije tijd. Wát? Dat weet ik nog niet. Eerst maar eens vakantie vieren en dan kijken hoe ik het nieuwe schooljaar in een ander perspectief, op een andere manier ga opstarten. Een ding is zeker. De Evenaar met iedereen ga ik enorm missen. 

 

Ik wens iedereen een heel fijne, gezonde en vooral ook gelukkige toekomst, samen met jullie gezin en familie. 

En wie weet Tot Ziens.

 

Vera

 

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X                                                                                                             
 
Hallo allemaal,
Mijn naam is Marieke van den Akker en in het nieuwe schooljaar mag ik het team van de Evenaar komen versterken, daar kijk ik heel erg naar uit!                                                
Bij deze stel ik mezelf in het kort voor. Ik ben inmiddels bijna tien jaar werkzaam in het onderwijs en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik ontzettend veel zin om op de Evenaar te gaan beginnen.
In mijn vrije tijd vind je mij vooral bij mijn lieve man en bij mijn familie en vrienden. Verder vind ik het ontzettend leuk om op reis te gaan, of iets creatiefs te doen, zoals het uitproberen van een nieuw recept.
Voor nu wil ik iedereen een fijne vakantie toewensen en ik kijk er naar uit om jullie daarna te leren kennen!  Tot dan! 

marieke
X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

 
Hallo allemaal,

Ik ben Maaike, 25 jaar en woon sinds vorig jaar in het mooie dorpje Oijen. Oorspronkelijk kom ik uit Wijk bij Duurstede, maar voor de liefde ben ik naar Brabant verhuisd. Samen met Stijn en onze (puppy) labrador woon ik vlak langs de Maas. Dat is heerlijk, want we vinden het fijn om te wandelen. Verder houd ik ervan om spelletjes te spelen samen met onze familie of iets lekkers te bakken. 

 

Ik ben nieuw in het Dalton onderwijs. In mijn tijd als leerkracht heb ik tot nu toe twee jaar in groep 1-2 gewerkt op een Freinetschool en een half jaar ingevallen in diverse groepen. In schooljaar 2020-2021 mag ik in groep 1-2 komen werken op de Evenaar en daar heb ik ontzettend veel zin in. 

Ik hoop dat we samen veel mooie ontdekking gaan doen en onvergetelijke momenten mogen meemaken. 

 

Tot ziens op de Evenaar! 
Maaike 

Inline image

 

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

 

Beste ouders,
Mijn naam is Jasmin en binnenkort kom ik in groep 5/6 mijn afstudeerstage lopen vanuit de PABO in 

's-Hertogenbosch. Ik ben 26 en woon in het mooie dorpje Schijndel samen met mijn vriend.
In mijn vrije tijd kook en bak ik graag en zit ik op atletiek.
Ik heb er zin in om samen met de kinderen een mooi jaar van te maken.

 

Groeten,

Jasmin Dietrich

jasmin

 

Rapportmappen

De rapporten zijn afgelopen vrijdag mee gegaan naar huis. Graag zien we de rapportmappen in de eerste week van het nieuwe schooljaar weer retour.

 

 

SAAM&vatting

In de bijlage vinden jullie vinden jullie de SAAM&vatting van Daltonschool De Evenaar over de periode januari t/m mei 2020.

In de SAAM&vatting staan kort en bondig feiten, ontwikkelingen en zaken waar we trots op zijn op De Evenaar.

Inline image

 

 

 

Jaarrooster 2020-2021

In de bijlage is het jaarrooster van volgend schooljaar bijgesloten.
LET OP; ER IS EEN WIJZIGING IN DE VRIJE DAGEN DIE EERDER ZIJN GECOMMUNICEERD. Op vrijdag 2 oktober is er geen studiedag.  Deze studiedag is op MAANDAG 5 OKTOBER.

Alle activiteiten, vrije dagen en vakanties komen uiteraard ook in de agenda binnen SchouderCom te staan.

 


Nieuws van buiten

 

Typetuin

Typetuin biedt een vroegboekkorting aan voor de typecursus die op woensdag 30 september zal starten. Lees alle informatie in de bijlage bij deze Even-Aardigheden.

 

 

VakantieBieb-app

De VakantieBieb-app biedt een brede selectie van maar liefst 50 e-books voor het hele gezin. Bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon, Lampje van Annet Schaap. De VakantieBieb is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Een lidmaatschap is niet nodig. Voor kinderen opent de VakantieBieb op 1 juni. De VakantieBieb is geopend tot en met 31 augustus.